A) REKISTERISELOSTE VERKKOKAUPPAAN

Henkilötietolaki (523/99) 10 :n mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Ilmaristen Kukkatarhat Oy (2969735-8), Väänteläntie 77, 21350 Ilmarinen, p. 044-976 8442

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Tiina Niittynen tiina (at) pelargoni.fi

3. Rekisterin nimi

Pelargonitaivaan verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tuotteiden toimittamiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten: – nimi – osoite – puhelin – sähköposti – tilaushistoria.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Emme luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niistä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Markkinointikiellon voi osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen ja poistaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.



B) REKISTERISELOSTE UUTISKIRJEEN TILAAJILLE

Henkilötietolaki (523/99) 10 :n mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Ilmaristen Kukkatarhat Oy (2969735-8), Väänteläntie 77, 21350 Ilmarinen, p. 044-976 8442

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Tiina Niittynen tiina (at) pelargoni.fi

3. Rekisterin nimi

Pelargonitaivaan uutiskirjeen tilaajarekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään sähköpostilla tilatun tiedotteen toimittamiseen

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä vain tilaajan antama sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä vain sähköpostiosoitteen, jonka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään, erilaisissa tapahtumissa tai muutoin itse ilmaisee.

7. Tietojen luovutus

Emme luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoon pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Tilaaja voi milloin vaan kieltäytyä vastaanottamasta uutiskirjettä. Hän voi itse tehdä tilauksen peruutuksen uutiskirjeessä olevalla linkillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiina@pelargoni.fi. Tämän jälkeen hänet poistetaan rekisteristä.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.