Suomen monipuolisin pelargonikauppa on taas auki!

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Pelargonitaivas on Ilmaristen Kukkatarhat Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ilmaristen Kukkatarhat Oy (2969735-8, Väänteläntie 77a, 21350 Ilmarinen, p. 040-591 8778). Ilmaristen Kukkatarhat Oy:n pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan tilaukset maksetaan joko sähköpostitse toimitettavalla ennakkolaskulla tai toimituksen yhteydessä pankkikortilla tai käteisellä.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimituspaikan vaihtoehtoina olevista tapahtumista/ myyntipäivistä. Puutarhalta tai tapahtumista noudettavista tilauksista emme peri toimitusmaksua.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. 

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on [normaali toimitusaikasi] vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Peruutukset ja palautukset

Verkkokaupan tilauksilla on peruutusoikeus tilauksen toimittamiseen saakka. Mahdollisista reklamaatioista pyydetään ilmoittamaan välittömästi sähköpostitse tiina@pelargoni.fi


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, tiina@pelargoni.fi