Suomen monipuolisin pelargonikauppa
Piparminttupelargoni
PIPARMINTTUPELARGONIKAKKU
2 kananmunaa
2 dl sokeria
50 g voita
200 g kermaviiliä
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
hyppysellinen sitruunankuorta
Pelargonium tomentusumin lehtiä
koristeluun tomusokeria
Vatkaa kananmunat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja kermaviili. Yhdistä toisessa kulhossa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe, ja kaada ne taikinan joukkoon. Lisää hiukan sitruunankuorta ja sekoita taikina hyvin.
Jauhota kakkuvuoka ja asettele pelargoninlehdet vuoan reunoille. Kaada taikina varovasti vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa n. 45 minuuttia.
Koristele kakku ennen tarjoilua tomusokerilla.