Suomen monipuolisin pelargonikauppa on taas auki!

P. tomentosum

6,50 €
sis. 24 % ALV

Piparminttupelargoni

Määrä

PIPARMINTTUPELARGONIKAKKU


2 kananmunaa

2 dl sokeria

50 g voita

200 g kermaviiliä

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 rkl vaniljasokeria

hyppysellinen sitruunankuorta

Pelargonium tomentusumin lehtiä


koristeluun tomusokeria


Vatkaa kananmunat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja kermaviili. Yhdistä toisessa kulhossa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe, ja kaada ne taikinan joukkoon. Lisää hiukan sitruunankuorta ja sekoita taikina hyvin.


Jauhota kakkuvuoka ja asettele pelargoninlehdet vuoan reunoille. Kaada taikina varovasti vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa n. 45 minuuttia.


Koristele kakku ennen tarjoilua tomusokerilla.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi